Scite et Cito

Contact

 Hebt u vragen of wilt u meer informatie over het aanbod van

Schermafbeelding 2014-08-15 om 20.09.32

verdiepen, doorbreken & verbinden

Neem dan gerust contact op!

Europees geregistreerd therapeut ECP NAP| Systeemtherapeut NVRG | Registertherapeut BCZ  | Gestalttherapeut NVAGT| Maatschappelijk werker | Jeugd- en gezinsprofessional SKJ | EFT-relatietherapeut | GGZ-agoog

Logo-Registerplein-registratie-voor-LinkedIn

Via het patiëntenportaal van SCITE et CITO kunt u zelf een intake-formulier invullen en afspraken maken met de praktijk. Alle gemaakte afspraken kunt u inzien, verzetten of annuleren. U wordt verzocht zich hiervoor eenmalig in te schrijven. U krijgt vervolgens een account dat beveiligd is met uw gebruikersnaam en door u zelf gekozen wachtwoord.

“René heeft op plezierige en effectieve wijze mij en mijn ‘systeem’ enorm geholpen door – na snelle probleemherkenning en benoeming – met alle betrokkenen te werken aan de oplossingen. In dat proces heb ik de heer Goedhart ervaren als effectief, efficiënt, professioneel en betrokken. Hij geeft een ieder open en directe feedback en stuurt op duidelijke doelen en resultaat. Daarbij houdt hij de realiteit scherp in de gaten, neemt de tijd en heeft oog voor de gevoeligheden van een ieder. Ikzelf – maar zeker ook mijn ‘systeem’ – hebben er enorm bij gewonnen. 5/2017“

René is door de therapiegesprekken telefonisch slecht bereikbaar. Het is derhalve aan te bevelen om een e-mail te sturen met het verzoek om telefonisch contact op te nemen.

Helaas is mijn praktijk momenteel voor onbepaalde tijd gesloten voor nieuwe aanmeldingen.

Contact formulier

Uw naam

Uw email

Uw telefoon

Uw bericht

Ik heb het privacy statement gelezen en ga akkoord met het verwerken van persoonsgegevens in overeenstemming met het privacy statement.

René Goedhart
Online Agenda