Scite et Cito

Tarieven

 

Incl. 21 % BTW
Intake : € 36,30,- Per uur
Individuele therapie : € 75,- 60 min
Relatietherapie : € 75,– p.p. 90 min
 Gezinstherapie  :  € 150,- 90 min
Leertherapie : € 75,- Per uur

Onbekende helden

15 % korting

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband of individueel uitgezonden zijn geweest. De veteranen verdienen deze waardering in de vorm van korting met veteranenpas of steun bij het vinden van een baan.


De tarieven zijn gebaseerd op gesprekken van zestig minuten. Afspraken die meer tijd nemen, worden naar rato berekend.

Aanvullend verzekering

Lees hier nadere informatie over vergoedingen. Een dubbel consult (120 min) relatietherapie weegt in de aanspraak op de aanvullende verzekering als een halve zitting per partner.

Reistijd

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Als dit niet het geval is, zal de afspraak in rekening worden gebracht.

BTW-nummer: : zie hiervoor de rekening
IBAN : NL20 INGB 0689 3169 68


Kwaliteit

Door middel van een continue bijscholing, intervisie en supervisie zorgt René Goedhart ervoor dat hij steeds beschikt over actuele kennis en inzichten en dat zijn blik steeds wordt verfrist. Hij vindt het belangrijk om steeds kritisch naar zijn eigen functioneren als therapeut te kijken. De EAP – NAP heeft hem, volgens de Europese richtlijnen, erkend als Psychotherapist ER®. Tevens is hij geregisterd als Gestalt(gezin)therapeut, Registertherapeut BCZ®, EFT Registertherapeut, maatschappelijk werker en GGZ-agoog bij Registerplein en jeugdhulpverlener bij SKJ

De praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen en werd op 5 oktober 2015 gevisiteerd en opgenomen in het visitatieregister van de NVAGT/NAP.
De klachtenregeling van de NVAGT is van toepassing. SetC is aangesloten bij de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (S.C.A.G).
Cliëntfolder: ‘U heeft een klacht. Wat nu?’ schermafbeelding-2016-12-03-om-15-42-19Daarnaast maakt SCITE et CITO gebruik van de Routine Outcome Monitoring (ROM). Met deze instrumenten worden systematisch de uitkomsten van het therapeutisch proces en veranderingen bij de cliënt gescreend (evidence-based).

Relatietherapie is de moeilijkste vorm van therapie. Als men is opgeleid tot maatschappelijk werker, psycholoog of psychiater wil dat niet zeggen dat men werd opgeleid tot relatietherapeut. Uit onderzoek blijkt dat 80 % van deze therapeuten met een eigen praktijk toch relatietherapie geeft. De vergelijking word gemaakt met een gebroken been laten zetten door een arts die tijdens zijn studie het vak orthopedie heeft overgeslagen. (Gezinstherapie, JRG 15, NR. 1, 117 -119). SCITE et CITO is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

Europees:

Schermafbeelding 2016-05-21 om 19.57.05

René Goedhart
Tel: 06-27 46 53 67
Schermafbeelding 2016-07-15 om 23.26.53Schermafbeelding 2016-07-15 om 23.27.38